-

Känslan när jag och Rebbe inte får fara på Justins konsert:
 
 
 

Sweet child of mine


 

Fagert

När man har pluggat i 3h och över ansträngt huvudet och det är då man förtjänar att äta coco pops och se a walk to remember. 
Kollat på gamla bilder idag, väldigt fagra. 

Push play

Dagen började med att se Emma på tv och sen hjälpte jag Mami och Lotta att kolla på träningsresor i Turkiet. funderar på att hänga med fast jag vet inte riktigt dom ska fara i slutet av April så far kanske hellre till Örebro i början av Juni. Då är det ju varmt iallafall. Sen så har jag inte gjort något minnesvärt åkt skidor på golfbanan och bubblat, sett bridesmaids och gjort läxor. 
 
Imorgon har jag nationella i svenska, muntligt. Det känns som att det kommer gå bra, är inte nervös eller stressad eller nått över huvudtaget. Efter det så har jag nog bara spanska och sen film. häääj.
 

Ego

 
Ikväll så har jag sett på bio med finaste ida. Ego. Och den blev min absoluta favorit, så sjukt bra. 
 
Imorgon blir det väl att fara till stugan eller åka skidor, vilket som kommer bli bra och sen så har jag skoljobb att göra. Godnatt fellas!

Dela med sig

 

Succé

Sigrids supersmarriga mellanmål/återhämtningmål/baragottattäta yeaah har blivit en stor succé läste nyss att det är även gott att sätta i kanel. Det går att mixa på oändligt många sätt! 
Lovar att det är en njutning även för dom som inte gillar banan det är bara att sätta i lite  extrakanel eller kakao eller kanske grillkrydda. 
 
Imorgon slutar jag redan 13.40 och då är frågan om jag ska åka skidor eller fara på flow..? Blir ledsen bara att tänkta på hur mycket matte jag måste göra i veckan för att klara provet på fredag, vem bryr sig om ekvationer. Meningslöst och värdelöst.
 
Har nationella i svenska 4/2 är redan nervös och har redan planerat vad jag ska ta med mig och äta - cola eller åkerbärsaft och naturgodis. Funderade där ett tag att ta chips eller skorpor bara för att irritera alla andra men som sagt nästan inget slår naturgodis. 
 
 

Mitten

Såg världens sjukaste teater idag, man fick ett gott skratt iallafal. Haha!
Måste göra klart en försenad engelska uppgift, sen sova och sen agility kl19.00.
MMmmm älskar katter mer än bacon och ägg eller palt, Så fina.
 

Sigrids supersmarriga mellanmål/återhämtningmål/baragottattäta yeaah.

 
 
 
 
 
 
 
I lördags provade jag på Sigrids supersmarriga mellanmål/återhämtningmål/baragottattäta yeaah.
Gjorde två satser bara för att prova om det var godare men kakao i eller utan. Vilket var med kakao i som var godast. Vilket kan bero på att den med utan kakao blev inte av lika bra kvalitet dock så beror det på receptet, förstod inte riktigt om man skulle ha mycket eller lite äggvita i. 
 
Sigrids delikata snack får 4/5 stjärnor. 
 Helt klart värt en 5a men det blev minus poäng när mitt kalla vatten kändes varmt när jag drack pga ilningar. 
 
http://ettajavlarna.blogg.se/2013/january/sigrids-supersmarriga-mellanmalaterhamtningsmalbaragottattata-yeaah.html

Glad att jag överlevde

Gastroskopi är det värtsa jag varit med om och jag tänker aldrig aldrig aldrig göra det igen. Trodde att jag skulle kvävas. 
 
Sen idag kom Josse till mig och vi gjorde pizza vilket är våran standard, såg mean girls. Sen kom Rebban och gjorde mig sällskap. Åååååh förresten är så himla glad över att Signe har kommit in i Älvsbyn! så himla nice
 
Imorgon börjar jag inte fören halv10 för vi ska vara på furuhed hela dan och sen på kvällen ska jag äta på vikingen. 
 
Tripp trapp trull

Fastar

Som rubriken lyder så får jag inte äta något fören vid nära 10tiden imorgon. Ska göra en gastroskopi undersökning imorgon, såg nyss ett klipp på hur man gör och det kändes inte dirrekt lugnande. Snart börjar hollywood fruar vilket man inte får missa!
 
 

hejcon bacon

Har ingen riktig anledning till att ha lösenord, antar att jag tyckte att mina 26läsare var för många. Haha. Känns så obehagligt att så många läser och man vet ju inte vem det är. 
 
Men iallafall så åker jag till Skelleftå imorgon och tävlar samma sak på söndag. Var faktiskt på skidträningen igår dock så hade Emma gjort att jag vallat mina skidor fel, så det var som att åka på sand. Det var det jävla jobbigaste jag gjort i mitt liv, tror att jag sicksackade 5km totalt uppför alla backar. fyfan. 
 
Har dissekerat grisögon idag det var inte så fresch. Åkt skridskor på idrotten så himla onödigt med tanke på att det är 1km att bara gå till ishallen och så väger väskan 10kg. Sen förgyllde idsy min dag och kom och åt pizza med mig på stan. 
 

Jag känner ba hat


Yoo fellas

Tävlat två gånger idag i sävast, det gick sådär. Kunde ha gått så mycket bättre, var för osäker hela tiden nog för att jag vann båda men det känns alltid mycket roligare när man känner att man gjort ett bra lopp som man är nöjd över. Vann 4st caffemuggar btw, om nån villa komma på en kopp kaffe. 
 
Tog nyss ett klokt beslut om att inte klassa upp min till helgen för att försöka komma med till uem känner mig för dålig, hahah. Men har varit sjuk väldigt mycket senaste tiden och är fortfarande inte helt frisk så jag är nog kanske inte så speciellt övertränad just nu.
 
Vände mitt dygn rätt idag iallafall steg upp kl7 vilket jag ska göra imorgon också eftersom jag ska till Luleå och kolla på mina knän och sen gå på stan med mina friendos. Sista lovdagen. 
 

tjabba

När man har lov och är för sjuk för att träna gör man ingenting. Sett hela sjömansmöss och diselråttor julkallendern,  tränat agility med Lizzy och fixat mina skidor till helgen. Ska snart baka bananmuffins på brist på annat. Fred ut!

Första gången för iår

Jag har ätit min första frukost för iår, första lunch och det dröjer inte så länge till min första middag. Gillar premiärer. 
 
Mitt nyår bestod av middag hos Andersson och sen hos Malin, hahah roligaste kvällen på länge!! Jag gick inte och la mig fören 4. Hallå va? kl 4 på morgonen, för sjukt för att sant.
 
2013, tvåtusentretton. Hör ni hur sjukt det låter, det låter mer vuxet på nått sätt. Tvåtusentolv låter för mycket tolv, det låter litet. Som start på det nya året har jag inte gjort något minnesvärt alls idag förutom ompacketerat emils kött eftersom det brann i hans garage igår ikväll. 
 
Bilder från arkivet av året som gått:

 
 

RSS 2.0