Sunny bunny

 
I lördags invige jag mina nya löpar skor. Jag och Nymme matchade i skolan förra veckan. Min läckra bild när den blev klar. Åström matchar sina sockar, undrar hur dom håller koll på vilken socke som är vilkens. Snack paprika.
 
Har nyss gjort bort första matte provet för dagen, sista lektionen har jag nationella muntligt. Sen ska jag fara och kolla min syn. Dör inombords om jag får glasögon. 102 dagar kvar till Kroatien. 

Imitation

 

Lightning

Hello fellas! om en timma är jag och Amanda och kollar på Idas handboll match, sedan ska jag måla till midnatt så jag blir klar med bilden någon gång för den ska vara klar imorgon. Plågsamt med bild. Kyckling lasange var det idag och jag glömde min matlåda som vanligt, dock så gjorde det inte så mycket för den var inte lika god som den brukar vara.
 
Färgade mitt hår ljusare idag, skönt att inte ha 5cm grått hår. Hoppas att ni alla såg Maria och Mindy best friends forever igår för det var sjuuukt bra. bye
 

Tisdagagagag

Lyssna på Last summer, lo-fi-fnk! 
Idag kl18.00 ska jag lida. Klassiskt på skidklubben. Hundranio dagar till Kroatien. 

Måndagagagagag

Ibland kan det vara roligt att påminna sig själv om vad man hatar som t.ex spinning, vilket jag gjorde i lördags. 
I söndags for jag och mamma och tävlade i övertorneå i -21.
 
I helgen gjorde jag och Rebbe den snyggaste och godaste tårtan som någonsin skapats. Och ikväll ska vi boka en resa till Kroatien, sickt nice. och det går inte att ladda upp någon bild.
 
 
 

Kul att jag lägger typ upp samma bild efter varandra

 
 
 
 
 
Som ni alla inte vet ska ska ''min'' Ev grupp till Stockholm i Maj och nu håller vi på att tillverka sovmasker och vete kuddar osv att sälja för att få in pengar till resan. Ikväll har vi varit och minglat med olika företag och käkat buffé. Låter mer klyschigt  än vad det var, haha.  
 
Imorgon ska vi vara på växa i Kalix och då ska vi sälja våra saker och presentera oss typ, och så skippar vi Dogelito och far på Isabellas föreläsningar och andras också så klart. Fett coolt att vi är dom ända i vår skola som får det. ✌✌✌
 
Annars så har min kamera kommit idag, gjort mitt andra nationella prov. Mmmmm önskar att det fanns fler veckor som denna. 
 

Tisdag

 
Nyss skrev jag ett aslångt inlägg men internett försvann och då försvann allt jag hade skrivit. och orkar inte skriva tillbaka allt så ni får en sammanfattning. Och det går inte att ladda upp någin bild så enjoy
 
imorgon kommer min kamera. Ikväll ska jag plågas 1.5h på skidklubben, det värsta med hela veckan. Det spökar i mitt hus. Kebab till lunch. 

Today

Igår kväll gjorde jag och Malin fajitas och sen resten av kvällen spenderades hos Amanda. Verkar som att det inte blir någon konsert för mig så bara därför känner jag att jag är förtjänad att köpa en kamera jag velat ha i ett år. Yes. 
Idag måste jag göra en debatt artikel som aldrig kommer bli klar och sen på flow med Viola. 
 
 

RSS 2.0