Tacksam

Sitter här på sängen, dricker te och gör precis allt förutom att plugga. Helt seriöst måste jag verkligen skriva klart om kemiska bindningar idag eftersom vi ska filma allt img och dom andra i gruppen är redan klar. oops. Sen så har man ju en svenska redovisning oklar och jag ångrar mitt val av ämne så himla mycket. Sen så har jag inte gjort min tränings planering till idrotten. tjääna. Nej jag borde ej klaga fast jo ag har ont i halsen så det är faktiskt synd om mig ikväll.
 
Det är bara 17 dagar kvar till jag blir 16 och har faktiskt höga förväntningar på just denna ålder för det är ju helt klart den bästa. Har jag ba fått för mig. Haha.
 
Det var ol prämiär för min del idag, sprint cup del1. och det gick väl sådär, blir så arg på mig själv att jag alltid ska lyckas förstöra allt någonstans under banan. Men nästa är på torsdag så får hoppas att jag gör bättre ifrån mig då :) :) 
I går lagade jag och Josse tacos och fredags åt jag årets första mjukglass med Amanda, sen köpte vi jordgubbar och choklad som vi fick på halva priset  ✌ 
 


Great times are coming


Hade rock konsert igår ikväll och ikväll ska jag kanske vara med Amanda. Sålde min system kamera igår kväll till en övertårneåbo faktiskt. jo

who´s that girl

 

Be nice to people

Vad är detta? jonbindning är så tråkigt att skriva om att det fick mig att göra matte. Jisses. Ligger dock rätt bra till i matten nu, så måste nog satsa mer på svenska redovisningen och no filmen. Gjorde bort som alla andra nior engelska nationella idag, läs och hör. Så skönt att ha gjort det :)
 
I söndags for jag och mamma å åkte skate på älven. Kändes lite väl riskabelt faktiskt, man fick typ åka slalom för det var as mycket dubbel is och på vissa ställen såg man vakar. Sen vände vi om vid ponderosa eftersom pappa påstod att det brukade vara öppet vatten där ungefär den här tiden för det är en fors inte så långt där ifrån. woopsi. Premiär i ol på söndag, längtar mer till när jag kan va med i en tävling i skogen.
Kommer sakna Kalix om det blir så att jag flyttar haha men ändå samtidigt kommer det bli såå jääädra skönt
 
Önskar så himla mycket att man ba kunde spola framtiden till sista veckan i Maj. 

Ey swaggie can I borrow vad fan heter det nu gymbag

 
 
 
 
Hello, har haft tre prov i religion i veckan varav två nationella. Inget av dem gick särskilt bra heller. Nästa vecka har jag två i engelska och sen är bara en engelska kvar, en i spanska och en i matte. Sen är dom alla gjorda. 
 
Nästa måndag till tisdag far jag och Freja till älvsbyn för att se om vi vill gå där. Blir säkert kul :) 
Har nu provat alla tre nya loka smakerna och måste säga att lemon pie var goast. Puss och kram skumbanan :P

Istället för Kiruna

När jag tänkte dessa ord ↑ i fredags, skulle denna helg bestå av: Matematik, religion. Men istället har den bestått av: pll (hela dan igår), sailor moon och spirited away, 1 matte tal och 10 frågor religion. #heja 
 
Idag klockan 05:10 var det en hund och en katt som bokstavligen stod och grät utanför min dörr, sakta väääldigt sakta drog jag på mig mjukiskläder och släppte ut katten och rastade hunden. Det är mamma som har fått in denna förtidiga vana i deras hjärnor och när hon är borta, hamnar hennes ansvar på någon annan. 
 
Ikväll har jag gjort min alldeles egna müsli , tror att den blev riktigt bra även fast min kock-partner inte var med mig. Godnatt fellas.

Tagga en som...

Imorgon ska jag då alltså till Kiruna och tävla och det är då klassiskt. Klassiskt? ja klassiskt.. 
Så ni som tävlar i samma klass som mig kan redan tänka att ni har fått bättre tid, för jag lovar er att jag kommer sist. Plus att jag har ont i halsen idag så det är inte helt hundra att jag ens kan fara.
 
Idag har jag varit på vårdcentralen en stund för att kolla hyn på min hals, det är som att jag kommer få hjälar, skoja hyn har blivit  jätte sträv där och det kliar. Sen så blev min och Rebeckas mat goast på hkn alltså det blev asgott. 
 
Ikv ska jag slinga Nymmes hår, kan bara tänka på när vi slingade idas hår förra året, skrattar åt resultatet. Känner att min blogg bara blir tråkgare för varje inlägg men whatever liksom.
 

Till Brännan


helloooo

Beundrar er som går in på min blogg varje dag fast det inget händer här. 
 
Låtsas som att jag räknar matte men sitter bara och lyssnar på musik ska ta en paus från pluggandet och se pll, har gjort ett tal på 30min herregud man blir helt slut. Idag och igår efter skolan har jag travat ved hos morfar, fått lite cash. Lol. 
 
Påsklovet gick för fort det hann knappt börja så tog det slut. Avklarat påskdansen sista gången i mitt liv. Fick mig en attraktiv mössrand i pannan som tyvärr är nästan borta. Skojar inte den var verkligen stark. Idag har jag köpt nike free skor, älskar dom mest av allt och alla. 
 
Nu orkar jag inte skriva något mer, skulle vara bra om jag skrev lite oftare kanske :) :) :) :)


RSS 2.0