-


Onsdag

dag är en sån där bra dag. Det var kebab till lunch, kort dag, ingen No. Har varit och springa två dagar  irad dirrekt efterskolan på rammelberget
Ska snart käka middag sen blir det väl fisket ikväll igen då, men dagens fråga är hur kommer jag klara mig utan malin när jag flyttar från kalix?! världens bästa pluggkamrat! fast då kommer jag iallafall slippa träna ensam dessutom är sigrid smart, så det kommer nog att ordna sig.
 
 

Hej

För en gångs skull slutar fisket tidigt och man har tid och plugga med neeej för då har man glömt sakerna i skåpet. Som bestraffning ska jag fara och springa imorgon dirrekt efter skolan.
 
 Ångrar att jag åt på lyktan idag med ida, jag förtjänade det inte, dock något jag förtjänar är att jag har nåååjävulskt med ryggvärk! men det är jag nog inte ensam om  ;)
 

Svensson Svensson

 Se svensson svensson och sticka, sticka, sticka, sticka, sticka, sticka,sticka, äta lunch och sen sticka sticka sticka sticka, cykla till mikaela, cykla hem, ut med Lizzy, se svensson svensson och sticka, sticka, sticka, sticka, äta, sticka sticka sticka sticka sticka sticka, ska snart grilla och sen kanske jag stickar lite. 
 

Hakuna matata

Yiiiiiies kan säga att fisket skulle börja idag meeeen vi fick ledigt istället :D :D :D :D
Köpte garn nyss och ska kriga hela kvällen med min halsduk. 

Vardagslyx

Jag och Rebban kände oss mer värda än laxsoppa idag så vi åt vårrullar istället. Då snackar vi om riktiga vårrullar inte som dom under usm
 
sitter vid elden och dricker färskpressad apelsinjuice, men ska dock snart ta en paus från det sköna livet och fortsätta med mina läxor, ciao!!
Ska bli älvsbybo igen v.41, känns nice. 
 

Ömända

Amanda har själv sagt att hon ska köpa en födelsedags present åt mig, dock har det gått cirka 4månader nu. Tänke ge henne en liten (eller stor) spark i baken och tipsa henne vad hon kan köpa

 
Jag köpte faktiskt en present åt henne i helgen. Klubbor. det passar åt den lilla flickan utmärkt så att hon inte behöver gå runt omkring hungrig. 

Tuesday

Hej fellows! provet gick faktiskt bra, eller mot för vad no prov brukar gå för mig så gick det asbra! Malin borde bli No lärare, det är nästan så att man kan tro att hon har det i blodet ;)
För er som vill veta så ska jag äta gröt och prickekorv-mackor nu. Gott, väntar på att nymme ska komma, 
/ Elin Linnea Bergström. Yep thats my name.
 

einstein barn

Malin for nyss hem efter ha hjälp mig plugga till no provet imorgon, om det inte ha varit för henne hade jag nog inte börjat än, hehhehehehhehe :)
jag är trött vill sova men det vill inte guddan, hon tror vi alla är smarta som einstein. synd att hon har liiiite fel där.
Tog min tredje cancer spruta idag, gjorde det ont? nej faktiskt inte, man är ju int kleeen
 
ajjaa måste fortsätta med mitt plugg och göra guddan stolt imorrn!

Homee

Det är så underbart att usm slutar med att man haltar, var nyss hos sjukgymnasten och ska dit igen på torsdag. Ska gå med kryckor imorgon på skolan, att jag har prov imorgon gör mig inte gladare. 
 
Min resa dit startades ensam i en buss mot luleå, kände mig snygg och roade mig med min lyxiga mobil kamera och p3
 
Gjorde ett tappert försök till att plugga under alla dagar jag var borta, men lyckas alltid hitta på något roligare fast man inget internet hade:


Bredaryd må vara litet men det ligger före oss alla när det gäller godis.


Har även ätit lyxig kina buffé för 200kr ink. mjukglass buffé och paj till efterrätt, klagade inte. Eller jo efteråt då man blev alltför överdrivet mätt.. disco blev det också, yees.
Usm har i sin helhet varit riktigt nice även fast tävlingarna gick rent och skogen, ehhehehee
 
 

USM

Jonas begravning höll hus igår i gammelstads kyrkan och sen var det minnesstund på nordkalotcentret, det var en super fint och många höll jätte fina tal och en del sjöng, en fin men en tung dag. 
 
Idag bär det av mot usm! är fortfarande lite sjuk men hoppas det försvinner till imorgon, är så himla nervös för jag startar allra först på sprinten, ååååååh. plus att jag måste plugga under hela resan gör ingenting bättre... 

Världens bästa Amanda fyller 15år idag


Fredag

Jag är trött, väldigtväldigt trött. Jätte trött. vill inte vara förkyld heller.

tjänare

En dag till så är det helg som mesta dels kommer bestå av agility. börjar bli friskare tur det för det är usm nästa vecka! färgat håret förresten, skönt. gillar inte att ha så ultraljust hår. 

Anledningen till varför jag väljer kläder dagen innan

 

tyck synd om mig

Är hemma, sjuk, helt ensam och jag kan inte ens svälja min mat, så jag svälter. Väntar på att pappa ska komma hem med nyponsoppa men han kommer ju aldrig. väntat i över 3timmar nu. Jävla älgjakt!!
Har nästan inte sovit i natt för jag trodde att jag skulle dö av halsont. Tyck synd om mig nu


YEEEye har en fjällräven jacka

 

Nått nytt? jo halsont, så jag bara vill operera bort halsen. Tävlade igår i älvsbyn natt&dag, varför ska jag alltid göra något fel eller tjorva till allt?!?!??! 
 Har varit i Haparanda idag med Emil och Mikaela. yeeeeeeeeees. hejdå

RSS 2.0