Succé

Sigrids supersmarriga mellanmål/återhämtningmål/baragottattäta yeaah har blivit en stor succé läste nyss att det är även gott att sätta i kanel. Det går att mixa på oändligt många sätt! 
Lovar att det är en njutning även för dom som inte gillar banan det är bara att sätta i lite  extrakanel eller kakao eller kanske grillkrydda. 
 
Imorgon slutar jag redan 13.40 och då är frågan om jag ska åka skidor eller fara på flow..? Blir ledsen bara att tänkta på hur mycket matte jag måste göra i veckan för att klara provet på fredag, vem bryr sig om ekvationer. Meningslöst och värdelöst.
 
Har nationella i svenska 4/2 är redan nervös och har redan planerat vad jag ska ta med mig och äta - cola eller åkerbärsaft och naturgodis. Funderade där ett tag att ta chips eller skorpor bara för att irritera alla andra men som sagt nästan inget slår naturgodis. 
 
 

Kommentarer
Postat av: 1337

Snygg!

2013-01-22 @ 10:38:13
Postat av: Siggggeee

Rekommenderar dig att köpa rostade majskorn på naturgodisavdelningen (<333). Låter dock som satan när man äter dom, men det är ju kul att psyka andra, so why not?!

Irriterande btw med blå text i kommentarsrutan, ser ju knappt vad man skriver :((

Svar: mmmh jaa dom är goda!btw håller med dig dock är jag för lat att fixa det..

Elin Bergström

2013-01-22 @ 14:06:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0