med andra ord

Att simma 100 längder är tråkigt, man vill simma så snabbt som möjligt så det hela lidandet ska ta slut. Sen så används tydligen simhallen som ett chill/häng-ställe för vissa, som simmar en längd sen står dom och pratar/chillar i några minuter sen simmar dom tillbaka chillar/pratar lite till. Men alla barn som simmar under veckan får hyra tre filmer från bibblo i en hel vecka så jag ångrar inte den 1.05h som jag tillbringade där. 
 
Igår spenderade jag och Josse lite kvalitetstid med våra mammor, vi ville till Haparanda med andra ord. Jag köpte mycket. Idag kom morfar och väkte mig vid 9 som undrade om jag ville komma med till Haparanda igen för att äta på china resturangen där, vilket jag ville. såklart. Direkt när jag kom hem for jag till stan med Malin och nu har jag just kommit hem, måste laga middag andra dagen i rad nu eftersom mamma jobbar och pappa är inte så självständig. 
 
Påtal om 3D bion jag såg (gravity) så var det inte alls bra. Läste nämligen nyss att Sigrid tycker det motsatta. Den var tråkig med andra ord. tråkig. 
 

det spårar

Igår kväll firades Natalie som fyllde 16år i onsdags↑
Idag har jag i stort sätt inte gjort någonting, sett en film och varit in till stan en snabbis. Ikväll ska jag på min första 3D bio, gravity.
 

Längtan är stor

Ingen förstår hur mycket jag längtar till höstlovet eller hur mycket jag längar till kalix. 
Var på Daladubbeln för sista gången i livet förra helgen, blir lycklig att bara tänka på att jag slipper åka buss den där sträckan igen. Jag och Signe levererade i staffeten men på patrullen bröt jag eftersom jag får för ont i vaderna av att springa.  
 
och nu är det äntligen Rebeckas tur att blogga. 
 

RSS 2.0