Gott nytt år


Satfläsk

Igår for jag och sprang och det kändes hur lätt som helst och sen när jag vaknar idag är jag sjuk och idag är det en av årets roligaste tävlingar enligt mig - midvintersprinten i arcus. Satfläsk. 
 
Hitills har min dag bestått av O.C och den ska fortsättas med O.C. Hatar att vara sjuk man blir som aldrig liksom sugen på mat
 
Med tanke på att det är nyår på måndag borde jag snart bestämma mig vad jag ska göra, skulle inte förvåna mig om det slutar med att jag sitter hemma och ser på O.C och äter glass med vinbär, fast det är ju aldrig helt fel. 
 

God Jul

 Eftersom det är jul nu och allt så har jag köpt mig själv en julklapp
 
Jag undrar hur många i denna värld i min ålder som har varit rädd för skelettet i julkalendern, helt ärligt jag måste nog vara den enda. Var tvungen att göra bilden mindre på datorn och slå av ljudet. inte så nice. Annars så har jag inte gjort så speciellt mycket idag än att åkt klassiskt, vilket jag ska göra imorgon också. Dé ä nice. Jag tycker att alla som läser detta borde se just because I said so, så himla braa!

Vad fick elin i julklapp?

Airtrim
Skidglasögon
Sockar
Ett sällskapsspel
Norrbottensring, man måst ju visa sin stolthet
O.C boxen, kommer bli bänkad
Tofflor/eskimåskor av mormor, nästan för varma, 
300kr 
Spotify premium, äntligen slipper man vakta när låten håller på att ta slut för att undvika reklam var femte minut.
Godis, rebban försöker kanske göda mig lite mer, gotti gött
Ansiktsmask och mer anskikts mask från lush, fresh is best!
Presentkort på miksa
Biocheck
Romerskabågar, standard av mormor varje år.
Två par örhängen
As fin låda av Emma som hon hade gjort själv
Diselråttor och skömansmöss julkalender, hahah
Ett samearband
 
 
 
 
 

Hello Hi Goodbye

Hej Elin liten har köpt lipgloss

Har gjort bort mina sista prov för iår idag

Hela min Lördag och Söndag
 
 
 
Tjäna, kan fortfarande inte fatta att jag missade 12.12 12/12 - 12. Mitt livs största misstag. Nästa chans är 01.01 01/01 -  01.. och jag kanske är död då.. 
 
I förrgår for jag och åkte skidor, det var rätt kul om man bortser att det var minst 10cm snö på spåren. Hade nästan tänkt att vara med i en skidtävling i idag fast jag hade för mycket att göra i skolan så det blev inte av, kanske lika bra har så jädra mycket träningsvärk. Imorgon är det volleyboll tunering hela dagen och sen ska jag vara hundvakt åt Emils och Mikaelas nya hundvalp, så gölli. 
 
yooo nu ska jag se O.C och det är mindre än en vecka kvar till jul, kan inte fatta hur fort det här året har gått. Adios amigos! 

Mmmhmm nu skulle jag egentligen befinna mig i vemdalen men nej, Elin sitter i sin säng med tända ljus och en apelsin och snyter sig var femte sekund. Okej där överdrev jag lite men förkyld är jag i alla fall och min huvud väger bara sisådär 5kilo

I kväll åt jag på vikingen och sen for jag till Rebban och var där med Amanda och Idsy ägde på singstar även fast jag losade varje gång, men det va ba nå fel på micken. Lovar.

Igår efter att vi hade lussat for jag och Amanda till Luleå, jåå.

Imorgon ska jag plugga som fan, har väldigt väldigt mycket att göra innan jullovet :s

                                   

långt långt långt långt och mycket mycket mycket text.

Jag har fick tillbaka min dator i fredags, deppar över att alla mina skolarbeten och bilder är borta föralltid men dock så har jag fått en nyare dator, den nyare versionen. Inte så dumt ändå.
 
Annars så visade det sig att jag och Freja borde satsa på innebandy istället för alla andra sporter, och jag borde verkligen satsa på bordsfotboll. Jag äger verkligen på det. Vann hela tiden. 
 
Vad gjorde Elin Bergström igår?
Sov
For till skolan för att prata med Gudde
For hem
Åt yoghurt och flingor
Sov
Sov
Sov
Åt bacon och stekta gönsaker och ett stekt ägg och drack vatten
Sov
Såg på tv
Tog ut disken ur diskmaskinen
Checkade facebook, skoja inte
Sov
Åt nudlar och bacon och stekta grönsaker drack vatten
Såg på tv
Gjorde matematik
Såg på Kaspar i nudådalen, åt julknäcke och drack varm oboj
Borstade tänderna
Sov.
 
Eftersom vi hade två timmarshål idag vid lunch, gick jag och rebban på lunchdejt. Och om någon timma kommer Amanda hit så ska vi göra knäck. 
 
Jag ursäktar för att bilderna är sällan åt rätt håll. Very good gummisnodd! 
 

Snygga sockar och usla datorer

 
Eftersom att jag misslyckades med att ladda ner filmer på våra datorer hemma gav jag ett försök på min egna eller skolans.. Det var en lyckande process tills allt sket sig.
 
Jag fattar inte vad som hände, datorn bara slutade fungera, jag kunde inte stänga av något program inte ens tvångsavsluta, så jag tänkte om jag startar om den så funkar den nog säker igen. Gjorde den det? neej, hårdisken kraschade.
 
Jag känner att det har blivit ganska tydligt för mig att jag inte är menad till att ladda ner filmer, det är inte vad jag är till för.
 
Och detta hände är jag var sjuk och var hemma från skolan i förrgår, jag tror att jag aldrig någonsin haft så tråkigt i mitt liv. Allt jag kunde göra var att sova och se på usla och världelösa program på tvn. Och tänk på alla bilder och skolarbeten jag har på den datorn!!!!!! som jag nu måste göra om................
 
Imorgon har jag So prov och det känns inte alls så bra, kanske för att både jag och rebbe glömde boken igår när vi skulle plugga tillsammans hos Amanda. Annars så hade jag mitt möte hos syon idag och jag har bestämt mig för att gå samhälls media. Måste tilllägga att Sigrids jul spellista på spotify är den bästa som existerar, hitills. So far so good.

GuddePudde i mitt hjärta

Hon önskar mig lycka till iallafall, kul att hon gav en läxa under helgen också

Seger snarare förlust

Vilken känsla! shit, asså va? laddade jag ner kaspar i nudådalen igår? Nej. När jag väl nästan lyckades så blev det fullt minne på datorn........... Så istället så beställde jag den nyss från cdon. 
 
Idag har jag ätit nybakta lussebullor, sett Sunes jul och greveholm med Josse. Ska snart äta och sen mest troligt ut och springa. 
 
I fredags bjöd jag på fin middag till mina favvosar + papi och i lördags var jag med Signe i Luleeåå, skämde ut mig utan Amanda, fruktansvärt konstigt. Jag tror att jag aldrig varit med om något så pinsamt som igår, herregud.
 
Idag är det första advent och det snöar

RSS 2.0