Pluggi

Suttit 2.5h och bara försökt lära mig över 20st preteruim verb på spanska och det tar sig!!. Har prov imorgon och jag är riktigt nervös. Har aldrig brytt mig om betyg tills jag började gymnasiet. Så hela högstadiet var jag slö i skolan, vilket är kanske är därför inte kan matte överhuvudtaget. Men jag har ju Sigrid och Lisa så det är lugnt. Gjorde klart ett religions prov idag och fick ett B, senast jag fick ett B på ett vanligt prov har nog kanske aldrig hänt??!?!?!?? briljerade på de nationella proven i 9an, antar det var därifrån jag fick mina betyg. hehe. 
 
Svimmade förresten förra veckan, var helt borta i en kvart ungefär. Tog något slags blodprov som var på gränsen till dåligt.Trodde först att det berodde på diklofenaken men med tanke på att jag känt mig trött sedan jul så är nog inte det. Så ska kanske börja äta glutenfritt igen för att se om det blir någon skillnad. Vilket känns lite trist. 
 
Ikväll blir det spanskaplugg med Frejsan och tisdagsfika. 
Saknar tiderna jag och Rebban gick i samma klass och vita coco är det vidrigaste jag smakat, utan tvekan.  
 
 
 
 
 

Obesvarad kärlek från katten

Väldigt mycket har hänt denna vecka, både bra och dåliga saker. Dock överväger den dåliga delen, och mitt humör har inte varit det bästa, haha. Men ett bra avslut blev det i alla fall, morfar bjöd på kinamat med en räk cocktail till förrätt och så gav han mig en espressomaskin. 
 
Isabel är allt för grym som har tagit både silver och brons på JVM. Emma är inte heller så dålig som kom på 17onde plats på tjejvasan. Lisa och Sigrid är mer än guld värda som hjälper mig med matten. Imorgon kommer jag ta bort mina stygn och på fredag så är det dags för mitt återbesök så snart slipper jag nog kryckorna, lär sakna taxin men längtar efter att kunna ta mat själv. 
 
Funderar på att åka på en språkresa med Sigrid till Italien i augusti, skulle vara så maaaaagiskt!! tråkigt att ekonomin sviker, med tanke på att jag ska till London i oktober och där ska det brännas pengar. 

Emil och Mikaelas bröllop

Och sista bilden är på världens finaste farmor och farfar♥

Klappar och slag

Är det verkligen smart att välja salprov istället för hemprov? Jag tror att det är en fråga om lathet, det går mycket fortare med salprov, du behöver kanske plugga till det någon timme men om du väljer hemprov hänger det mer på hur mycket tid du orkar lägga ner på det, det är så obestämt, du har ju egentligen alla svaren då bara att googla lixom. Men av någon anledning så har jag valt salprov och jag ska skriva det imorgon. ångrar mitt val lite ändå, hehe. 
 
Igår kväll fixade jag och Freja internet, tog dock över 2h men vi löste det till slut. Tog även en fika paus med Sigrid, tårta sen Emmas födelsedag. Nu väntar jag på middag, sen film med Lisa och sen Tisdagsfika.
 

De blir bra vad som än kommer

Sängliggande i två dagar efter en lyckad operation med flera centimeter längre hår, har jag nu flyttat in hos mormor för att kunna fara på skolan torsdag óch fredag. Hur jag sedan ska ta mig hem till kalix under helgen är en obesvarad fråga, men det löser sig nog till slut. 
 
Känns lite dystert att jag missar tisdags fikat men mormor har laddat upp med brieost och kex så jag klarar mig nog finfint i alla fall. 

Ibland är en lögn det finaste man har

 
Denna vecka har bestått av många bra kvällar. Vd och pll mys hos Isabel, fikat på storgatan med Jenny, Signe, Sigrid och isabel och därefter marabou oreo och häng i ugglan2. Och igår kväll åt jag på vikingen med mina kalixtjejer, aldrig suttit sådär länge på en resturang. Kom nyss hem från Rebecka och väntar på att mamma ska komma hem så ska vi äta räkmackor. 
 
Imorgon ska jag sälja fika på skidtävlingen och förhoppningsvis hinna övningsköra lite innan jag åker tillbaka till byn. Helgerna går alldeles för fort. Har funderat ett tag på att börja i Kalix till höst men så blir det ej, tiden att söka dit har gått ut så man får se det som ett tecken. 
 
 
 
 

Flappy bird

Nedräkningen har börjat till Londonresan, operationen och till när jag byter längd på håret. Fortfarande hesare än Brooke i Oth men det låter bättre och bättre för varje dag. 
 
Finns inget som gör mig gladare under dagarna nu förtiden än när jag slår mitt high score på flappy bird. Sinnessjukt svårt spel alltså. 

RandE

 Världens bästabästabästa du♥

Emils hund har en lite olämplig musche

Hela denna vecka när jag läst texten om ni bara visste har jag endast bara kunnat tänkta på hur mycket jag skulle vilja tävla eller spirnga. Sen slog tanken mig att jag inte gjort det sedan Kiruna och det var nog i December. Galet längesen och det lär väl dröja några månader till, ska äntligen operera mig 11 Februari. Kommer få åka taxi den långa sträckan till skolan några veckor. Kommer mest troligt inte kunna fara på utlandslägret till Frankrike heller. Det är då jag förstår varför jag vill flytta hem till Kalix. 
 
Tävlingar i Kalix nästa helg funderar på att åka ändå, har alltid numera ont i vaderna hur som helst, de jag väljer att träna under dagen beror bara på hur ont jag vill ha nästa dag. Var ute på ett riktigt mys pass med Sigrid och Freja i onsdags, vi åkte runt på massa smalspår och klättrade upp på kanis och åkte slalom ner. SÅ himla suurt att min mobil dog av kylan!! hade blivit en sådan magisk instabild. Dock borde jag inte farit ut på det passet blev hemskt hostig, sen på tordag kväll hölls en sprint på storgatan i -20. Blev inte bättre av att vara utomhus i de graderna så har legat i sängen hela helgen. Blev riktigt avundsjuk på alla som åkte, såg så himla kul ut. Och jag som hatar att åka skidtävlingar, haha lol. 
 
Jag övningskörde som tusan förra helgen! på söndag blev det en spontan tripp till Luleå sen vidare till Boden och sist till Älvsbyn. Är även jäkligt avis på alla mina kompisar som fyller 18år. Har alltid velat vara en 96a av någon konstig anledning??

RSS 2.0