Lördag är det minnsan

Inom snart framtid ska en av dom här två klockora vara min.
Idag har jag gymmat, kört bil på isen med Emil och övniningskört med pappa. Och kan ni fatta att pappa dumpade mig i Luleå igår, han glömde bort mig. Som tur var hittade jag Susanne som kunde skjutsa hem mig, och sen när jag väl kom hem hade han redan börjat äta utan mig. Kände mig glatt välkommen hem. not. 
 
Var med på innebandy, basket och fotboll i veckan i Aulan, haha har aldrig haft så här ont i mina vader. Dagen efter tog jag hela tiden hissen i skolan istället för trapporna. Känner ändå ingen ånger. Fick nyligen reda på att min besökstid i sunderbyn inte är fören om 3månader. Det känns inte klokt att det är tre månader till bara besökstiden inte själva operationen så efter det kommer jag då få vänta ytterligare några månader till att få en tid till operation. Så jag ska istället pröjsa 11 000kr och operera mig på hermelinen istället. Japp så var de med det.
 
Första helgen på mer än ett halvår jag spenderar hemma, lite hat kärlek till det. Köpt mig ett kg godis och trycker framför oth. Funderar på att poppa popcorn också eller om jag ska gå och basta eller bubbla. Har mycket många fina möjligheter att välja på ikväll. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0