Lördag är det minnsan

Inom snart framtid ska en av dom här två klockora vara min.
Idag har jag gymmat, kört bil på isen med Emil och övniningskört med pappa. Och kan ni fatta att pappa dumpade mig i Luleå igår, han glömde bort mig. Som tur var hittade jag Susanne som kunde skjutsa hem mig, och sen när jag väl kom hem hade han redan börjat äta utan mig. Kände mig glatt välkommen hem. not. 
 
Var med på innebandy, basket och fotboll i veckan i Aulan, haha har aldrig haft så här ont i mina vader. Dagen efter tog jag hela tiden hissen i skolan istället för trapporna. Känner ändå ingen ånger. Fick nyligen reda på att min besökstid i sunderbyn inte är fören om 3månader. Det känns inte klokt att det är tre månader till bara besökstiden inte själva operationen så efter det kommer jag då få vänta ytterligare några månader till att få en tid till operation. Så jag ska istället pröjsa 11 000kr och operera mig på hermelinen istället. Japp så var de med det.
 
Första helgen på mer än ett halvår jag spenderar hemma, lite hat kärlek till det. Köpt mig ett kg godis och trycker framför oth. Funderar på att poppa popcorn också eller om jag ska gå och basta eller bubbla. Har mycket många fina möjligheter att välja på ikväll. 
 

Måndag it is

Känner att jag inte riktigt förtjänar karls kladdkake recept. Misslyckades helt totalt. Råkades sätta på varmluftsugn istället för den vanliga, så den blev hård, riiiiiktigt hård. Men den smakade bra i alla fall. Kom till byn igår lite efter 9 på kvällen ska tillbaka till kalix om en halv timme. Hade bara en värdefull lektion idag så det känns lite segt.
 
Ska på farmors begravning imorgon så det är därför jag åker hem och vet inte när jag ska operera mig eftersom Göran Waller var tvungen att föreslå att jag ska avstå två veckor till från allt som gör ont och äta pronaxen två ggr per dag. Så det är mycket som känns depp för stunden. 
 
 

skola img va? nix en extra vecka lov

Eftersom jag ska kolla mina vader på fredag (om jag har compartment syndrom or not) har jag tänkt göra så att jag är föööörjeeeefla ont, bara för att lixom. Tortyren började idag, 2h löpning. Börja springa mot påläng, ångrade valet av sträcka, bytte riktning till andra sidan älven. Där jag hamnade i djuptjärn till slut, blev lite vilse bland alla kvarter och hitta mig själv i stenbäcken med hjälp av min livlina dvs min telefon. Fint pass om man bortser vädret. Beautiful pain. 
 
Imorgon väntas intervaller. Eller inte, vet att jag kommer köra A2 egentligen bara för att jag är lite slö. Men det är okej att vara ibland tycker jag, har varit det hela lovet. Men det ska va gött å leva. 
 
Ed Sheeran släpper konsert biljetter imorgon kl9.00 och på fredag till i Oktober i London. Om jag inte lyckas få biljetter blir jag ledsen. Även fast själva resan kommer vara sinnes sjukt grym med eller utan biljetter. Tycker att det är jobbigt att ha mycket att längta till, finns ju inget kul just nu denna sekund allt ligger framför en. Man får bara vänta och vänta och vänta lite till. 
 

2014

Året hade inte kunnat sluta på bättre sätt. Så himla glad. Helt sjukt hur fort 2013 gick speciellt den halvan jag bott i Älvsbyn. Det är så otroligt kul att gå där, bästa som finns. På två dagar kommer jag gå en intensivkurs och försöka få skoterkoret, taggad nanting! Våren kommer bli legendarisk för mig och Amanda. 
 
 

RSS 2.0