Söndag

Hej hej hej hemskt mycket hej. Har uräkter till varför jag inte bloggat:
1. Jag Signe och Freja har inte skaffat internet än och att gå till folkan för att bloggan är ett nej. 
2. På helgerna är jag fullbokad, helt ärligt är jag bara hemma i ett få tal timmar (under middan) sen är jag ute på vift. 
3. Blir för lat när jag tänker på hur mycket som har hänt. 
 
I fredags var det natt ol som gällde, vilket var stressigt. Var tvungen att ha tävlings kläder på hela skoldagen och min väska i ett lärarrum eftersom jag inte skulle egentligen inte hinna hämta väskan innan min buss gick men såklart hade vi inte någon sista lektion så allt slit var i onödan. Sen direkt när jag klev av bussen i Kalix for jag vidare till tävlingen.
Igår så tävlade jag igen i Övertorneå och sen direkt när jag och mamma kom hem bakade vi bullar, sen lagade vi middag och sen for jag till Pålänge och umgicks med nästan hela remlan. Sen for jag till Rebecka och sov hos henne. Kom hem för en halv timme sen och äntligen ligger ensam i mitt rum som jag läängtat! men samtidigt inte för vill alltid vara med mina vänner i Kalix under helgen innan jag far tillbaka till Älvsbyn. 
 
Annars så har jag varit sjuk i 4veckor bland annat missat både ammarnäs(!) och muddus. Trott att jag var döende en bussresa hem, först frös jag så himla himla mycket, kändes som minst -40 och skakade som jag vet inte vad. Sen som tur var fanns det te på bussen efter bytet i Piteå vilket gjorde att det kändes bättre en mindre stund för sen började tortyren. Först frös jag och skakade as mycket sen började jag kallsvettas och huvudet dunkade och direkt när jag tog av mig jackan började jag frysa och skaka igen. Tog på mig jackan och efter några sekunder började jag kallsvettas och så fortsatte det hela resan. Det var värre än hemskt. 
 
På torsdag far jag till Skåne på USM och det kommer bli sjukt nice dock ser inte vädret ut att bli så lovande men det duger i krig. 
 
 
 

RSS 2.0