Leave the world behind you

Img ska Rebecka sova hos mig och jag vill spela kubb. Ska grilla pinnbröd med klassen på torsdag under Hkn, kommer bli intressant. Har nog aldrig haft såhär mycket i skolan någonsin och kan inte plugga, det går bara inte. Min hjärna förstår ej hur man gör det just nu. Vilket är synd. Leave the world behind you - Lune

Så duktiga

 

10 dagar till Kroatien

Sommaren har kommit till Kalix, kommer aldrig mer kunga på Hkn med Rebecka. Om du är för lat för att laga lunch på lediga dar kan jag tipsa dig om att köpa Felix mustiga soppa. Mamma hittade min mumin mugg igår som jag skulle ha fått när jag fyllde år. 
 
Hittade en liten gömma på min gamla hårdisk där alla filer fanns föra min dator gick sönder för flera månader sen.  Vet inte om jags ka skratta eller gråta, så pinsama saker sen sjuan så det är inte sant!  
 
Hade asbra dag igår det vill säga jag var ledig. Tränade, lagade egen middag, fixade saker på min dator innan ominstallation, köpte kakor och leverade på kubb med amanda, gick på stan och såg på vd. Ni hör ju hur nice.
 
Försov mig idag vaknade 20min innan jag började, insåg att det inte var någon idé att stressa heller så skippade idrotten och tog mig en sovmorgon och det var någ det bästa jag gjort på länge. Vaknade hela tiden på natten pga det var för varmt i mitt rum. Snart är 9an slut och det har gått jädra snabbt!

Rubrik

Tror att det var en vecka sen jag skrev sist, jämna mellan rum håller vi här. Imorgon blir jag sexton vårar men firades lite smått idag eftersom imorgon ska vi som var i Stockholm förra veckan baka till vårt baklotteri i timmar typ efter skolan. Fick en kånken idag, en svart sådan. Sen på Torsdag ska jag fira my sweet sixteen med morfar, Viola och mamma&pappa på resturang elegant. 
 
Igår tränade jag första gången på över två veckor, asså äntligen! jag köpte ett månads kort på Tc, gick tre gånger blev sjuk tills igår for på två pass och imorgon tar det slut.. skulle fara idag på två pass men eftersom jag hade lite gäster blev det ej av. 
 
Till helgen ska jag tävla för första gången iår orientering i skogen amagad nervös som fasiken. Har börjat med novell ''tävlingen'' nu på skolan, lyssnade på 9 crimes medans jag skrev skojar inte när jag säger att folk kommer tro att jag är självmordsbenägen när dom läser den. Den är hemsk. Ska se film med mamma nu •
 

REMLAN

Igår kväll då jag tänkte att jag skulle kolla igenom det gammla np provet i matte som vi fick men insåg innan jag började att det inte var någon idé. Skulle bara varit slöseri med tid. Har nästan packat klart till Stockholm nu, far kl 04.00 från taxi staionen. Kommer bli så sjukt nice. Ska gå loss på affärerna ojojoj 3000cash ska brännas upp! 
 
När man har nationella prov är det näst intill oblikatorist att ha på sig mjukiskläder men neeej just då ska nsd komma och interiuva oss, lite rädd för bilderna som kommer kanske hamna i tidningen. REMLAN. Annars så klippte jag och slingade mitt hår ljusare igår. Fick lite väl för mycket uppklippt men det lär väl växa ut får man hoppas.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Dagens upptäck William Forslund från wild kids är wille i random making movies asså shiit!! <3<3<3<3<333

Snälla försök att vara lite taggad

Ska till Stockholm på onsdag med Even, omg soo fun! Ni som ej är med, ni anar ej. Imgorgon ska vi stå och sälja på Lions marknad, kom och köp baklotter och vinn frysen full med fikabröd. Köp, pengarna kommer gå till vår middag #räddabarnen. 

2 weeeeks

Trott hela dan att det varit söndag, skönt ändå med en ledig dag mitt i veckan. Har sovmorgon img, känns helt okej det med. Idag är det två veckor tills min sweet sixteen lol. Jag önksar mig en kånken, spetsshorts och ett minneskort. Känner att jag förtjänar att få dom sakerna, jo. Mamma köpte en mumin mugg åt mig för någon vecka sen som hon har gömt och glömt. Hon vet liksom inte vars hon gömde den.. skräll nä
 
Varit sjuk sen söndags eller väldigt förkyld, är inte helt hundra på om jag blev friskare av att vara ute igår kväll för det var kallt och regnade meen poängen med det här inlägget är att jag kanske inte kan fara på sprint cupen img och det suger. 

RSS 2.0