Elin tipsar

 
Om ni har spotify så lyssna på den där, helt magisk låt. 

Unik händelse

 I fredags for jag till Luleå och såg på bio med Isabel samt sov hos henne. Filmen hette escape plan btw, sjukt bra var den. Sen på lördagen gick vi på julklappsjakt med Lisa. Känner att jag verkligen lyckades med min julklapp till Emmsi i år!
   
Sen när jag skulle hem hade jag tydligen missat sista bussen tillbaka till byn och dom stängde väntesalen. Så jag gick ut och satt mig på en bänk för att försöka komma på mitt nästa drag, Hoppet kändes borta, nästa buss gick till Kalix efter kl 9 och klockan var 20 över 5... Kom på att det faktiskt går tåg från Luleå till Älvsbyn, kollar tågtiderna på telefonen. YES! det fanns en 17.30. Jag springer det fortaste jag kan till tågstationen fast jag fick förjävligt ont i vaderna. Medans jag försöker köpa biljetten säger dom i högtalarna att tåget avgår från stationen. Jag står där i panik väntar på att biljetten ska komma ut från maskinen, tar den springer in i tåget. 
 
 Om ni sett alla SJ's reklamer på tvn så frågar dom skulle det här kunna hända i en bil. I alla fall på när tåget kommer till boden stiger det på en kille som sätter sig på raden brevid där jag satt. Jag lyssnade på musik som vanligt, så jag kunde inte höra någonting. Mitt i allt ser jag honom vinka framför mig, tar av mig lurarna. 
 
Han kom från Nepal, pluggar i Norge och Umeå. Har en lillebror, spelar cricket, 23år. Nä men vi han bli riktigt tajta. Riktigt nära på att vi blev facebook vänner också, var tvungen att stiga av medans vi letade efter varandra på facebook. Han hade också en väldigt vanligt namn så det fanns flera av honom också. Han pratade engelska föresten så var tvungen att visa mina inte grymma kunskaper inom det språket. Ska nog börja ta tåget varje helg nu framöver så kanske vi  ses igen någon gång så vi kanske kan bli facebook vänner. 
 
Mitt rum är det finsate i svalan. Hade Per Mobergs glögg i veckan, riktigt god var den! 
 
 
 
 

Gråter så fin

 

letade bild i över en halv timme och hittade ingen

 
Avstå shopping och tänka på miljön vare va? köpte ett par jeans idag för 500kr(!!!!) idag, aldrig i mitt liv köpt så dyra byxor. Kom på förra veckan att jag inte hade kolla på Älvsbyns utbud av affärer sen jag flyttade hit så det fick bli idag. Köpte även ett julaffisch från handplockad, fick som en bra feeling av att kolla på den plus att den ''bara'' kostade 35kr. 
 
Tävlingarna i Kiruna är inte mycket att prata om. Bara att när det väl går bra är det självklart att jag ska felstämpla. Det räcker med dom orden. 
 
Väkte förresten Freja nyss bara för att skriva detta inlägg, glömt min datorsladd i Kalix igen för typ två veckor sen nu, så mina sambos får dela med sig och inte snåla. Annars händer det inte så mycket i livet förutom att jag taggar mys kväll med julkänsla imorgon och Sigrid har fått konkurrens med sin legensdariska jullista av sin bror som påstår att sin lista är bättre, men det återstå att se för Sigrids är näst intill oslagbar. Saknar några klassiker som t.ex nej jag ser det snöar..
 
Jag ska avsluta nu med orden - ibland är det okej att känna att du behöver ta lite ledigt om du har en bra anledning.
Vilket man såklart har. 
 
 

RSS 2.0