Vintergatan

Har överleft första veckan av gymnasiet, tre nollningar, fått en dator jag inte förstår mig på & 20 sidor i matteboken. 
 
I veckan har jag inte blivit någon större beundrare av rullskidsbanan i Piteå, hade förväntat mig fina slingor och inte allt för farliga backar men det visade sig vara det motsatta. Har ingen vidare lust att gå till vårdcentralen även fast apotekaren hänvisade dit. 
 
Dirrekt när jag kom hem igår var det kräftor och surströmming som gällde, sedan bar det åt till Rebbe där Amanda också befann sig. Idag på innan lunch för jag och Rebecka med mamma till Haparanda, sen när jag kom hem hade farmor 84års kalas. Ikväll ska jag vara med Natta, Emma och Linnea, jo. 
 
hittade just webcameran, för övrligt så är annanas glaset från ikea 5kr/st!
 

När vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än

 
 
 
I veckan har jag ätit en luchx2 först hemma sedan rignde morfar och bjöd mig till lilla hotellet till lunch, vilken man inte kan säga nej till. Jobbat två extra dagar på kyrkan och glad över att jag inte behöver sätta min fot där igen på väldigt länge. Haft en mys middag med Rebecka följd av att Amanda och Astrid kom förbi. Sett ut Carrie diaries på två dagar. Ätit popcorn och dipp med Rebecka tre gånger. Packat hela veckan till flytten, för jag är för seg för att göra det på en dag. 

9an är över

Tillängnar detta inlägg åt nian för jag kommer aldrig mer behöva bli tvungen att stanna i trappen i rödan av total utmattning, vara på Gudruns lektioner men kommer aldrig mer vara på samma lektion som Rebecka efter 9år i samma klass, vi kommer aldrig kunna ha våra sleepovers under skolveckorna eller leverera på våra grupparbeten och i Hkn. Inga mer Ev lektioner där det bjöds på fika och te. Kommer aldrig gå till sjukan för att köpa jenka och fördriva den 1h 25min lunchen på onsdagar. Älskar Kalix och flyttar härifrån på söndag.

RSS 2.0