bläääääää

Hur hemskt det än låter, jag vill inte börja gymnasiet. Har längtat i flera år att få börja men NEJ jag vill inte, vill stanna kvar på Manhem ett tag till. Det känns så trygt haha. Nej men det är rätt nice. Så kul att spela kort med mina mates på rasterna och det kommer jag aldrig kunna göra det igen när jag börjar gymnasiet. Det suger. blää

Ikea

For till Haparanda idag igen, haha. Fattar inte varför vars man än är så händer det alltid något pinsamt när man är med Amanda. Jag och Josse julpyntade mitt rym igår, tre dagar kvar till December nuuu.
 
måste göra matte men ooorrrrkaaaar inteeeeee, plus att Guddan inte tycker att man är nog bra om man får 9/12 rätt på en läxa så måste man göra om hela skiten. 

hallåhallå hallå hallå

 

Nej men tjeeena.
 
Idag skulle Jag och Josse gymma men tyvärr släppte dom inte in henne, hahahhahaha. Hon i kassan tyckte att hon var för liten. Vi gick till coop så Josse fick köpa två kakpaket och så tröst åt hon hela vägen hem till mig och sen lite extra hos mig också. Men vafan det är minst 3.5km till mig från sportcity. Man hinner äta en hel del på den biten
 
Gjorde ju min premiär för vintern på skidor i Arvidsjaur i fredags, ojojojojoj vilken påminnelse det var att jag måste åka jäkligt mycket skidor i vinter för att bli bra. Men det var kul och lite grann på lördagen också. Ska tävla i någon tävling i vinter också iallfall klubbtävlingen
 
Fick min Iphone i torsdags och den är så fiiiiiiiiiiin, cool som man är så har man skaffat instagram. Och Rebban köpte sin i igår när vi var i Haparada. Vi vandrade runt i ikea, ingen skräll att min budget alltid överstiger. Åt på Max, och fy för deras hamburgare. USCH! Det är bara första tuggan som är god sen får man lust att kasta den på golvet för att den är för dyr för att smaka så värdelöst. Inget går upp mot för donkens strips och burgerkings burgare. 
 
Det har ska typ bli min första natt ensam sen i onsdags, sköööööönt. Fast ändå inte gillar mina favvosar.
 

den är värdelös

Fattar inte varför folk läser in blogg. Godnatt. Imorgon får ni kanske höra om mitt intressanta liv och äventyr. Godnatt igen.

helvete

Har äntligen fått min lilla rosa kamera att funka igen :) :) :) :)
 
Imorse steg jag upp lite efter 7 vilket kanske inte var det bästa jag kunda ha gjort, min buss går 07.30. Jag tog på mig badkläderna dirrekt eftersom vi hade bad på morgonen. 07.20 gjorde jag min frukost klar, jag gick ner till källaren för att packa min väska. När jag kommer upp har katten ätit upp min skinka på mackan och slickar bort smöret på den också.. kollar på klockan som är 7.30 springer till badrummet packar ner tandkräm och tandborsten och sen gick jag till bussen.
När jag stiger ut ur bussen märker jag att jag glömde datorn hemma.
Sen när jag kommer till badhuset kommer jag på att jag har glömt underkläder, shampo och balsam....... HELVETE!
 
Sen började det bra med dagen hända, slutade 11.00 for och åt på china med mami, malin och Rebban. Sen när jag kom hem hade mina iphone skal kommit,  och imorgon kommer min iphone som jag beställde i måndags. Jag spelade alfapet med mami och Malin medans vi drack glögg. Gjort bort lite läxa. Ska ut med Lizzy och sen kommer mina vänninor hit och sover,
 

Food


Patetiskt

Det var nog med att vi fick världens sämsta klass men att få världens fulaste/sämstaste/töntigaste/patetiska klass tröjor är bara för mycket. Vi menar kom igen vem vill ha en vodka flaska på en tröja?!?!?!
Men det är väl så det är i 9Damp och kommer alltid att vara.Det är väl smällar man får ta om man vill ha en klasströja, även fast det kanske möglar sönder i garderoben. Patetsikt. 
/ re

-


sunday

Idas bilder
 
Jag gillar inte att vara ute när det är dåligt väder framförallt träna ute när det är dåligt väder, men ändå så for jag och sprang cirkus 1 timma i morse. Sen så hängde jag med Rebban och för ett tag sen kom jag hem från ett step/styrke pass. Och nu måste jag göra matte och en bokresention vilket jag också tycker räknas till träning, borde skriva in det i träningsdagbok, för det är jobbigare än allt annat. 
 
Annars så har jag kommit fram till att jag vill prova vara vegetarian eller iallafall wannabe vegetarian och äta kyckling och fisk. Men nej mina föräldrar var icket med på det
 

mjonbjkgy tjena

Den där drickan är det äckligaste jag någonsin smakat, typ kompostjuice. Sen sista bilden är fänkolspasta som jag bjöd Rebban på. Jag är så pro på att laga mat så till och med Ulla ville smaka. 
 
Har iallafall avanmält mig till Arvidsjaur så jag ska bara åka skidor dagen innan tävlingen och heja på alla andra som åker. 
 
Varje inlägg jag gör vill jag ta bort, är så dålig på att skriva så allt blir bara så fult. och nu ska jag till stan för att  köpa en present till Maja som fyller år idag!

Sitter i ett fönster


Tjoooo

den där bilden är väldigt, väldigt (väldigt,väldigt) gammal bara så alla vet!
Jag och elin ska grilla korv inomhus, hihi. Heiro!!!!!!!!!!!

Måste plugga ikväll

Folk säger åt mig att blogga hela tiden fast dom inte själva gör det, och ja Rebecka och Signe jag syftar på er.
SKÄRP ER!! blogga.
Hjälpte signe göra en blogg igår, snäll som jag är. Förväntar mig mycket uppdatering.
 
Slutar på en kvart och då far jag till Josse, om det blir träning idag är jag inte helt 100 på. Ska mest troligt beställa min iphone idag, borde ha gjort det för två veckor sen men skjuter fram det hela tiden för jag vill inte betala den... haha. 
 
AAAaaamaagaad 39dagar kvar till julafton!!
 
http://elinbergstrm.blogg.se/2012/april/sexy-bitch.html#comment
 

Signelr

 
http://signelr.blogg.se/
 

heeey baberiba

Tjänna Elin, vad göru? nää int så mycket dricker cola och äter en frys pizza från coop framför tvn.
 
Det känns som att håller på att bli sjuk och nej det är ingen lame ursäkt att slippa skidklubbens träning igen.
Idag slutade jag vid halv 1 meeeeeeeen då var det lucia träning kl2..........  
 
Jag har är så jävla rolig, skrattar hela tiden. Eller så är det för att jag och rebban har humor, välj själv.

haha jag gör som alla andra

10 saker jag tycker om:
- Mat
- Träningsvärk
- Bra väder
- Mina vänner 
- Äta i sängen
- Sovmorgon
- Gomat
- Roliga sms
- När man skrattar så man får ont
- Pluggfria veckor
 
10 saker jag tycker mindre om:
Vara hungrig
Falska personer
Äcklig mat
Vara sjuk
Vara toanödig och det finns ingen tillgång till toa
Slut pengar
Min mobil
När man bommar sönder i orientering
Skidor
När man misslyckas
 
 
7 saker jag vill göra i framtiden:
Gå ut högstadiet och slippa 9Damp
Börja ett idrottsgymnasium
Ha ett drömjobb
Bli aupair i Austrialien eller USA
Bli bra i orientering
Hoppa framskärm
Fara utomland med vänner
 
 
5 saker jag är rädd för:
Cancer
Skräckfilmer eller jag blir rädd av bara scoobydoo filmer
Bli rånad
Farliga saker
Vara ensam i mörker
 
 
5 ord som beskriver mig:
Snäll (hoppas jag)
Bollsinne, eller hur var det nu?
Bäst 
Jävligt bra musik smak
Liten
 
 
3 saker jag ser fram emot:
Gymnasiet
Orienterings säsongen
Julen
 
 
Bara så ni vet det här tog över en timma att göra, helvete vad jobbigt

Så himla chill

Ingen i denna värld anar vilken bra dag jag har idag. Började med SOn som man nästan inte ens kan kalla för lektion, sen hade jag hål i över 2h så jag gick GICK hem i regn! det tog hela 24minuter kände mig som en blöt katt när jag kom hem men vad gör man inte för att slippa krämig korv gryta, jag som såg Alfons Åberg och åt bacon. Måste börja fylla på mitt lager igen, har bara två paket kvar nu.
 
Åkte till baka till skolan med papi, hade en spanska lektion. Sen hade jag hål i över 2h så jag for och gymmade och sen gick jag till Farmor och Farfar. Sen hade jag musik och nu är jag hemma. Hade tänkt att fara på spinning men sov bara 5timmar i natt så jag känner mig inte så speciellt sugen på att sitta där och svettas i en trång lokal med 20pers, det är som att man ska bestiga Kebnekaise på en timma. Det är ju fan aldrig nerförsbacke!!! 
  
Förresten min ipod är hittad, så nu är mattelektionerna helt OK igen. 
 
Lite exclusive shots från dagen:

Meningslöst

Igår gick jag och la mig halv 8 svin trött. Timmarna gick, kände mig bara piggare och piggare. Tillslut betsämde jag mig för att se en film och tänkte att den där nya filmen Ted kanske var bra och jag ska berätta för er att det ända som var bra med den filmen var när den tog slut. Har nog aldrig sett en sådan meningslös film någonsin. 
 
Sitter på SOn utan någon lärare har skrivit hela 3ord på ''Tidnings artikel- världskrigen'' och jag lovar jag har
 att kommit längst på den, ingen gör någonting. Fast det är väl så det brukar vara i 9Damp. 

fascinerande

Idag har dagen bestått fika hos farmor, simmat 1h, 95längder, fika hos morfar, ett step/styrke pass. och inget mer.
 
Köpt nya skatepjäxor i veckan och Emma har köpt skidhanskar åt mig så nu finns det ingen återvändo, måste åka skidor i vinter. Åka som aldrig förr. Ska till och med vara med i en tävling i Arvidsjaur om två veckor, alla kommer bli fascinerande av mina graciösa moves. Skojja jag kommer skämma ut mig helt totalt
Vill verkligen inte, men vill bli bra om jag nu ska börja ett idrottsgymnasium..
 
Jag tror att det är krämig korvgryta imorgon till lunch, med det säger jag Godnatt
 
 
 
 

ldx-ökmnkhctyxyjm

Dagen hade planerats att gymma med Rebecka som har blivit sjuk.... det är inte det ända problemet, hon kan inte nå sina halstabletter som är hela 2meter ifrån henne och hon vill inte stiga upp ur sängen.. illa. Det här är illa.
 
Nåväl måste väl göra mig klar för att fara i min ensamhet till gymmet eller så kanske jag simmar istället, eller varför inte både och? 

tjänna

Tjäänare, jag dricker te och är förjävla trött och det är Amanda och Rebeckas fel. Kom hem för en timma sen efter att tränat med Josse.
 
Har sovmorgon imorgon, Rebecka bjussar på hamburgare och har bara bra lektioner. Sen så finns det dom sämre sakerna som t.ex jag slutar halv 4, teori på HKn och jag vet inte hur jag ska ta mig till skolan imorgon.
 
Min ipod är spårlöst försvunnen, vilket betyder att mina hörlurar är borta igen, vilket betyder att matte lektionerna är det jobbigaste som finns just nu

Dagens middag var insperad av William Spetz

 

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Struntar i att träna och far och sover hos Rebecka med Amanda, behöver ändå vila mina knän, plus så ska jag träna med Josse imorgon ✌
 

hejehjehjehjehjehejhejhe

På börjat ett nytt lager bacon i frysen, åt bacon till middag, hade lucia träning idag, äcklig skolmat, har massa läxor och det är alldeles för många veckor kvar till jullovet.
 
Har bestämt mig att sluta spela farmville nu en gång för alla, kommer att ångra mitt beslut om någon minut men NEJ nu är det nog med det. 
 
Sitter på varje lektion i skolan och drömmer mig bort om hur bra livet skulle kunna vara om jag bodde i Luleå, jag och Signe skulle vara värsta träningspolare. 
 
Orkar inte fara till skidklubbens träning idag så då är frågan gymma, fara på flow eller bara köra styrka hemma?????

Coola ↓


Har varit på flow ikväll

Idag har skolan varit rätt kul ändå för att gå i min skola och min klass, men det var säkert tack vare kortspelen. 
så niiiiicee, vann i hjärter sju hohohohohohoho
 
Lite mer än 1 och en halv månad till jullovet.
 
Okej, allihopa dom ser helt okej ut
 
Det är imorgon det gäller då, min första träning på skidklubben på ett år. JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE!! fast ändå så vill jag. Ska iallafall på torsdag då Emil är ledaren. 
 
Okej jag måste gå nu Rebecka försöker få mig att spela icy tower och bara för att jag är världens svåraste att övertala så ska jag göra det. 

För bra för att vara sant

Jag är rik. Fick just mina pengar från löffisket, hela 6 600kr har jag tjänat plus att jag hade kvar 2 600kr från förra året. Så jag har  9 200kr!!!!!!!!! obeskrivlig känsla. Dock blir jag fattig igen snart när jag köper mig en iphone5, men det är värt det.
 
Ska fara och bowla ikväll med min familj till och med bruuuschaan ska med. Har gjort klart min No uppgift idag, Guddan ska vara stolt, tänk bara vad jag har jobbat med den. 
 
Känner att jag måste lugna ner mig nu, 3 inlägg på en dag, känns inte bra Elin. inte bra. 

Katastrof

KAN INTE FATTA VAD SOM HAR HÄNT!!!!!!!! Jag hade tänkt att äta bacon till lunch, (för det är det godaste som finns) men någon jävel har ätit upp mitt bacon föråd. Inte okej INTE okej! 
Vad ska jag äta nu? har någon tänkt på det?! Nej för då skulle inte den personen ätit upp mina bacon.
 
Det här är värre än att isarna smälter hos isbjörnarna. Hur ska detta lösas? vad ska jag äta nu, inga rester finns.
Det ända som finns är gröt, och jag vill inte ha gröt. illa, det här är illa. Jag som alltid brukade kolla att det fanns ett lager i frysen...
 
 Svälter...

That's right

Det var för kanske någon vecka sen jag bestämde mig för att sluta farmville för det förstörde mitt liv totalt och betyg, men igår satt Jesperdenjäveln och skrev på ettajävlarnas blogg att det var hans plan med det hela att få mig att börja spela det. Det var då jag fick hoppet tillbaka och jag tror till och med att jag kan komma riktigt långt i det, kanske till och med ta ledningen i hela skiten. Visst visst jag ligger under men det kommer att ändras i snar framtid. I'M BACK BITCHES!
 
 

Aftonbladet eller som Gott & blandat

Om ni gillar aftonbladet eller Gott & blandat så älskar ni Sigrids blogg. Att läsa hennes blogg är ibland som att läsa nsd på morgonen och ibland som att läsa kändis skvaller eller bara en nöjes/sport tidning. 
All in one liiixom, hon borde bli nominerad i blog awards. 
 
Idag kommer Elins dag bestå av flow, fika, mat, disco woho, Gossip girl, med mera mina vänner

Första November

Varit med Rebecka idag, vi gjorde ingenting. Eller jo vi såg en barbie film på morgonskvisten. Kom ganska nyss hem från ett gym pass, idag är det dag 3 sen flow passet i måndags och träningsvärken är nästan borta! dock så ska jag på ett imorgon igen... 
om ni vill veta så ska jag äta yoghurt och flingor nu, ciiiiaaaaao

RSS 2.0